3+1 könnyen megvarrható ajándék húsvétra

Baniko
2017. 04. 07.

Ha szeretsz varrni és szeretnéd gyermeked meglepni egy saját magad által varrt különleges ajándékkal, akkor az alábbi ötletek tetszeni fognak Neked! Rögtön kezdjük is a sort egy egyszerű húsvéti nyuszival, amit elkészíthetsz filcből vagy valamilyen szép textilből is. Én annyit változtatnék a varráson, hogy a fület nem utólag varrnám hozzá a nyuszihoz, hanem belevarrnám egyből az oldalvonalba.

Varrott nyuzsi

Forrás: https://www.livemaster.ru/topic/644145-delaem-pashalnyh-zajchikov

Ha egy kicsit komolyabb, de mégis gyorsan elkészíthető pihe-puha, vidám plüssnyuszit szeretnél neki varrni, akkor válaszd Csináld magad szabásmintáim közül Drazsét a nyuszit. Kezdők is bátran bevállalhatják! A szabásminta mellé kapsz egy képes lépésről lépésre útmutatót is az elkészítéséhez.

DIY Drazsé a plüssnyuszi

Forrás: https://www.baniko.hu/csinald-magad-diy/csinald-magad-szabasmintak/drazse-a-plussnyuszi-szabasminta

A fenti szabásminta megvásárlásához regisztrálnod kell a webshopban, mivel fizetés után a saját fiókodból tudod letölteni a szabásmintát.

A nyuszik után jöhetnek a tyúkocskák. Irtó cukik ezek a sárga pöttyös anyagból megvarrt pipik! Én valószínűleg akasztót is varrnék rá, és a tojásfámon landolna. :-)

Forrás: http://www.craftpassion.com/wp-content/uploads/2017/01/sew-chicken-13.jpg

Ha pedig szeretnél valami extra csomagolást az apró csokiknak, drazséknak, akkor ajánlom az alábbi répazsákot, mely igazán különleges és mutatós csomagolási mód.

Forrás: http://www.makeit-loveit.com/2017/03/sew-carrot-treat-bag-easter.html

Örömmel és mosollyal teli húsvéti készülődést kívánok!

Szólj hozzá!

Blogértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb cikkekről babázás; mese; játék; textiljáték-készítés, azon belül is varrás témában, akkor iratkozz fel blogértesítőmre, így biztos elsőként értesülhetsz a legfrissebb blogbejegyzésekről: