Babaruhák

Jártál már úgy, hogy a karácsonyi készülődés utolsó pillanatában eszedbe jutott, hogy az ajándékok még nincsenek becsomagolva? Ráadásul tuti, hogy olyankor botorkál elő a szobából a kislányod wc-re, amikor épp leülsz, hogy becsomagold az éj kellős közepén az ajándékokat. Mi már jártunk így! Azóta nem hagyjuk az utolsó pillanatra a csomagolást. És hogy Neked se kelljen emiatt izgulni, minden decemberi babaruha megrendeléshez ajándék díszcsomagolást adok, így Neked ennyivel kevesebb feladatod lesz karácsony előtt.

Az elmúlt hetekben a Pici Piaccal voltam elfoglalva, így még nem is írtam meg, hogy  hosszas előkészítő munka és várakozás után végre elindult a webáruházam, melyet közvetlenül a  www.banikobabaruhak.hu oldalra kattintva érhettek el.  De természetesen lehetőség van arra is, hogy innen a blogból "menjetek át" oda, ekkor a menüsor elején szereplő webáruház gombra kell kattintani. 

Ügyesebbnél ügyesebb kis kezek segítettek „életre kelteni” a babaruháimat tegnap a Millenárison. A Ringató Baráti Társaság „Ezer anya énekel” elnevezésű, nagyszabású rendezvényén ugyanis én is kint voltam Judittal. Mi kézműves foglalkozással vártuk az érdeklődő gyermekeket és szüleiket a LifeGarden standjánál.

  Az utóbbi 1-2 hétben kissé eltűntem. Ennek több oka is volt.  Az egyik, hogy alkottam. No nem babaruhát, hanem egyebeket. Pl. textiljátékot, amit hamarosan meg is mutatok. Aztán épp ma van Szabi szülinapja, így már legalább egy hete ennek lázában égünk, s még nincs vége, amíg a bulik (baráti és családi) le nem mennek. Aztán egy hónap pihenés (persze családi szülinapok azért akadnak novemberben is), s jön a Mikulás, Bogi szülinap és karácsony... Nem fogok unatkozni.