boszorkány

ÉjiBagoly
2015. 09. 18.

A nevem Dolores és otthonról jöttem! - Ez lesz az.. Valami ilyesmi.. Vagy mégse? Nem, ez így nem elég pontos, még gyakorolnom kell - mormolta félhangosan, majd gonderhelten átvetette egyik lábát a másikon. Aztán megcserélte őket. Egyelőre semmilyen okos dolog nem jutott Dolores eszébe ezzel kapcsolatosan, hiába ült fel a Nagy Fa Gondolkodó Ágára.

Most már csak a gyerekek jelmezével vagyok adós. A Szabinál nem volt nehéz dolgom: farsangról volt egy farkas jelmezünk. Bogit viszont szerettem volna boszorkánynak beöltöztetni, mégpedig a Halloween színeiben. A boszi jelmezéhez először is kellett egy szoknya, lehetőleg lila, fekete, narancs vagy zöld. Ezek ugyanis a Halloween színei.

A Halloween hét zárasaként mi mást mutathatnék Nektek, mint egy új, halloween-es, boszis Barbie rucit. A kíváncsiság kedvéért ezt is filcből varrtam, de most vékonyból.

Újra előkerült a szekrényből néhány üres WC papír guriga, hogy megmutassam Nektek, milyen egyszerű halloween-i figurákat - töklámpást, denevért, boszorkányt, szellemet, pókot stb. lehet készíteni belőlük gyerekekkel és egy kis festéssel, ragasztással. Mi a halloween-i jelképek közül egy denevért, egy töklámpást és egy boszit készítettünk el.