díszcsomagolás

Jártál már úgy, hogy a karácsonyi készülődés utolsó pillanatában eszedbe jutott, hogy az ajándékok még nincsenek becsomagolva? Ráadásul tuti, hogy olyankor botorkál elő a szobából a kislányod wc-re, amikor épp leülsz, hogy becsomagold az éj kellős közepén az ajándékokat. Mi már jártunk így! Azóta nem hagyjuk az utolsó pillanatra a csomagolást. És hogy Neked se kelljen emiatt izgulni, minden decemberi babaruha megrendeléshez ajándék díszcsomagolást adok, így Neked ennyivel kevesebb feladatod lesz karácsony előtt.

Már csak 7 nap van hátra karácsonyig. Ideje beszerezni vagy elkészíteni az utolsó ajándékokat. Ha Neked már megvan az összes, akkor javaslom kezd el őket becsomagolni, így nem kell kapkodni karácsony előtt. Az alábbiakban azt szeretném bemutatni, mi hogyan csomagoljuk az ajándékokat. Egyikünk (férjemmel egyetemben) sem szereti a habos-babos, csicsás csomagolásokat, nagy masnikat. Mindketten az egyszerűség hívei vagyunk. Papírból is inkább a matt, mintsem a csillogó papírok jönnek számításba.
Tegnap egy kedves vevőm a 3 éves unokahúga szülinapjára vásárolt tőlem Barbie babaruhákat. Gondoltam,  hogy snassz lenne csak egy nejlonba csomagolva átadni. Mivel már korábban is gondolkodtam azon, hogy kéne a ruháknak egy díszcsomagolás, ezért gyorsan alkottam egyet. Ráadásul egy piros alapon fehér pöttyös ruhát is vásárolt, s pont 1-2 napja vettem a közeli papírboltban ilyen krepp papírt, így a design adott volt. :-)