fonal

Amíg lábadoztam a kórházi műtét után, s nem tudtam varrógép elé ülni, kötögettem. Ehhez persze új fonalakat kellett rendelnem. Mégpedig színátmeneteseket. Imádom őket. Nem kell mintán törni a fejem, mert maga a fonal színátmenetessége adja a mintát. Nem lesz 2 egyforma kardigán vagy pulcsi. Többségében rózsaszín-lila-fehér kombóban rendeltem (lányos színek ugyebár), de szerettem volna egy szép kék-zöld variációt is.
Sajnos a tavasz még várat magára, de én bizakodó vagyok, így egy nagyon egyszerű, otthon is könnyen elkészíthető dekorációt mutatok Nektek, amivel feldobhatjátok, kicsit színesebbé varázsolhatjátok a lakásotokat. Véleményem szerint iskolás csemeték már önállóan is elkészíthetik. :-D
Vettem pár új hungarocell tojást, hogy én is alkothassak valamit. :-) Most egy nagyon egyszerű, hamar elkészíthető tojásdíszítést mutatok. Nem kell hozzá más, mint hungarocell tojás, ragasztó, fonal, s díszítésként némi szalag, flitterek vagy gyöngyök. Iskolás gyerekek már önállóan is elkészíthetik. Nézzük hogyan is készül: