karácsony

Emlékeztek még gyerekkorunk - szerintem giccses és borzasztó - csomagolópapírjaira?  Nekem most egy olyan jutott eszembe, ami teli volt sok színes gömb alakú karácsonyfadísszel, és mindezt valamilyen fényes, könnyen szakadó papírra nyomtatták. Persze ízlések és pofonok nem egyformák, illetve nyilván változik az ízlésünk is, így ami gyerekkorunkban tetszett, ma már egyáltalán nem biztos, hogy tetszik vagy fordítva. Ezekre emlékeztek még?

Baniko
2013. 12. 04.

Idén remek ötletet találtak ki az oviban a közös karácsonyi készülődésre: zselégyertyát készíthettek a gyerekek üvegpohárban. Persze csak úgy koncepció nélkül, mindent bele alapon, s természetesen egy kis szülői segítséggel.

Mind az oviban, mind a suliban túl vagyunk a közös adventi készülődésen. A suliban ez egy 2 napos esemény volt: egyik nap apa vett részt rajta, másnap én. Az első nap egy vendég előadó segítségével méhviaszból gyertyákat tekertek, majd a maradékból sütikiszúró segítségével karácsonyfa díszeket készítettek. Ezzel mindenki ügyesen megbirkózott, s nagyon élvezték.