Értsünk szót! - működőképes módszerek a zökkenőmentesebb gyerekneveléshez

Az Értsünk szót egy házaspár, dr. Skita Erika és Turáni Szabolcs „harmadik gyermeke”. Egy iskolás és egy ovis gyermekünk van. A kezdetektől fogva az a cél vezérel minket, hogy lehetőségeket, eszközöket mutassunk a szülőknek, hogy lássák, nincs vesztes helyzet, mindegyik szituációból ki lehet jönni úgy, hogy abban sem a felnőtt, sem a gyerek érdekei, érzelmei nem sérülnek.

Több, mint 1600 szülő és 800 pedagógus vett már részt valamelyik előadásunkon, tanfolyamunkon vagy workshopunkon, ahol mindig az a célunk, hogy a gyakorlatba is könnyen átültethető, működőképes módszereket adjunk át a szülőknek.

Témáink között szerepel az érzelmi intelligencia, a szülő-gyerek kommunikáció, az együttműködés, a konfliktuskezelés, a motiváció, a büntetés használata nélküli fegyelmezés, valamint minden olyan terület, amely ezekhez köthető.
Hazánkban elsőként adtunk ki olyan gyerekeknek és szüleiknek szóló termékeket, amelyek kifejezetten abban segítenek, hogy megtanuljunk beszélni az érzelmeinkről, ami nagyon jól jön hiszti, dac, veszekedés vagy kiabálás helyett is.

Webináriumokat, online tanfolyamokat is indítunk, hogy azok számára is elérhetővé váljanak az általunk képviselt módszerek, akik nem tudnak személyesen részt venni a képzéseink valamelyikén.

Erikáék felajánlása:

Minden vásárlónak, aki 9500Ft feletti értékben vásárol a webshopban, felajánlottak egy ingyenes webináriumi hozzáférést az érzelmek kezeléséről az Agymanók mese által. A webinárium hossza kb. 60 perc.

Honlap: http://www.ertsunkszot.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/Ertsunkszot/

 

 

 

Szólj hozzá!

Blogértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb cikkekről babázás; mese; játék; textiljáték-készítés, azon belül is varrás témában, akkor iratkozz fel blogértesítőmre, így biztos elsőként értesülhetsz a legfrissebb blogbejegyzésekről: