Hallgasd meg Kajla meséjének rövidített változatát Seszták Szabolcs tolmácsolásában

Május vége felé ismét meghívást kaptam a Duna TV Család-barát Magazinjába, ezúttal Eszterrel együtt. Én már a rutinosok nyugalmával, és két új állattal - egy pandával és egy bagollyal - készültem a Kreatív Sarokra, Eszter pedig a kezdők izgalmával. Az adás különlegessége az volt, amikor a közelgő gyereknap kapcsán Seszták Szabolcs színművész felolvasta Kajla meséjének rövidített változatát igen élvezetes és szórakoztató módon az ott lévő ovisoknak. Nagyon jó volt látni, ahogy ezek a pici gyermekek áhítattal és tátott szájjal hallgatták a mesét.

Az adás műsorvezetője ezúttal is Kurucz Éva volt, míg a társműsorvezetők Szolnoki Péter, a Bon-bon együttes énekese és nagylánya Boglárka.

Íme pár fotó ízelítőül az adásból, ill. a bejegyzés végén található linkre kattintva pedig meg is hallgathatjátok a mesét. :-)

Szolnoki Péter és Boglárka együtt énekelt a műsor elején
Apa lánya közös éneklés
Készül egy lány Kajla
Egy lány Kajlát és egy Borzas baglyot varrtam az adás alatt

 

Ovisok hallgatják Seszták Szabolcs tolmácsolásában Kajla meséjét
Eszter is átesett élete első tévés szereplésén, mellette Seszták Szabolcs

 

És, ha kíváncsi vagy a mesére, kattints a kép alatti linkre. Velem a beszélgetést 21.05-től és 1.00.00-tól láthatjátok, az Eszterrel készült miniinterjút pedig 27.30-tól. Kajla rövidített meséjét pedig Seszták Szabolcs színművész nagyon élvezetes és szórakoztató tolmácsolja a gyerekeknek 23.57-től.

Seszták Szabolcs olvasta fel Kajla meséjét

>> Kíváncsi vagyok, meghallgatom Kajla meséjét! <<

A fotókért és a felvételért köszönet a Család-barát Magazinnak. :-)

Szólj hozzá!

Blogértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb cikkekről babázás; mese; játék; textiljáték-készítés, azon belül is varrás témában, akkor iratkozz fel blogértesítőmre, így biztos elsőként értesülhetsz a legfrissebb blogbejegyzésekről: