Hi, I'm Max. What's your name?

Ezzel a két mondattal indul Bogi angol DVD-je, amin számos játékos feladat és dal található az angol nyelv megismerésére, gyakorlására. Gondolom kitaláltátok már, hogy Max az angol tankönyv és a hozzá kapcsolódó DVD kabalafigurája. Max segítségével a gyerekek könnyebben megismerkedhetnek az angol nyelvvel. Alapból minden tanári könyvhöz tartozik egy Max báb, de a suliban eggyel kevesebb volt belőle, s pont a mi osztályunknak nem volt, állandóan kölcsön kellett kérni más osztályokét. Így hát még 2015. szeptemberében megígértem az angolos tanítónéninek, hogy varrok nekik egyet. Aztán telt múlt az idő, mint a népmesékben, de Max megvarrására a vállalkozás beindítása miatt nem került sor. Viszont vannak dolgok, amiket nem érdemes tovább halogatni és átvinni az új évre. Ilyen volt Max is. Így meglepetésként, tavaly az utolsó tanítási napon, ami egybeesett Bogi szülinapjával is egyébként, bevittem Maxet az osztálynak és a tanítónéniknek. Mondanom se kell, már a folyosón ujjongva fogadták a gyerekek. Remélem azóta is sokat segít a nyelvtanulásban. 

Ő pedig már az én Maxem. Lenvászonból varrtam a fejét és a testét, míg a haja, a gallér és a virág gyapjúfilcből készült. Természetesen a szeme és a szája kézzel hímzett.

Örömmel és mosollyal teli alkotást kívánok!

Szólj hozzá!

Blogértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb cikkekről babázás; mese; játék; textiljáték-készítés, azon belül is varrás témában, akkor iratkozz fel blogértesítőmre, így biztos elsőként értesülhetsz a legfrissebb blogbejegyzésekről: