MamaZoo - Univerzális játéktárolók egyedi igényekre szabva

Buki Melinda vagyok, a MamaZoo játéktárolók megalkotója. Történetem több, mint három évvel ezelőtt indult, mikor kislányommal várandós voltam. Sok anyukához hasonlóan én is szerettem volna szebbé varázsolni a környezetét, gyerekszobáját. Kezdetben neki készítettem lakberendezési textíliákat. Nem volt tudatos tervezés mögötte, szép lassan tisztultak le a dolgok és alakult ki, hogy végül a játéktárolók készítése lesz a fő termékem.

A tárolók 100% pamutvászonból és erős bútorvászonból készülnek, a minták filcből vannak rávarrva. Egyszerre puha és tartós így a tároló, mosható 30 fokon és akár 10 kg-ot is elbír. Magassága általában 38-40 cm ugyanekkora átmérővel. A minták minden kis darabja egyesével rá van varrva a tárolóra, hogy a legkisebbeknek is biztonságos legyen.

Tárolóim gyakorlatilag univerzálisak. Eredetileg játéktárolónak készítem őket, de volt már olyan is aki szennyesruha tartónak vette, vagy a család benti papucsait, esetleg a fonalkészletét tárolja benne. Nem beszélve az egy-egy bújócskában betöltött szerepéről, mert a gyerekek valamiért imádnak elbújni benne. 

 

Melinda és a MamaZoo felajánlása:

10% kedvezmény bármely 2016. december 10-éig megrendelt egyedi játéktartóra. A kedvezmény érvényesítéséhez kuponkód szükséges, melyet a baniko webshopban történő, min. 9.500Ft-os vásárlás után e-mailben küldök ki a vásárlóknak. Így tuti, hogy karácsonyig még elkészül, és akár ebbe pakolhatod az ajándékokat a fa alá. :-)

Honlap: http://www.mamazoo.hu/

Facebook: www.facebook.com/MamaZoobasket

 

 

Szólj hozzá!

Blogértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb cikkekről babázás; mese; játék; textiljáték-készítés, azon belül is varrás témában, akkor iratkozz fel blogértesítőmre, így biztos elsőként értesülhetsz a legfrissebb blogbejegyzésekről: