Minden babaruharendeléshez díszcsomagolás jár!

Jártál már úgy, hogy a karácsonyi készülődés utolsó pillanatában eszedbe jutott, hogy az ajándékok még nincsenek becsomagolva? Ráadásul tuti, hogy olyankor botorkál elő a szobából a kislányod wc-re, amikor épp leülsz, hogy becsomagold az éj kellős közepén az ajándékokat. Mi már jártunk így! Azóta nem hagyjuk az utolsó pillanatra a csomagolást. És hogy Neked se kelljen emiatt izgulni, minden decemberi babaruha megrendeléshez ajándék díszcsomagolást adok, így Neked ennyivel kevesebb feladatod lesz karácsony előtt. Mivel azt is tudom, hogy kíváncsi vagy Te is a megrendelt babaruhákra, ezért a csomagolást csak mellékelem a babaruhákhoz, hogy Te is meg tudd lesni, miket rendeltél. Viszont utána pár mozdulattal be tudod csomagolni őket, és le van a gond róla. Már csak el kell dugni karácsonyig az ajándékot!

És akkor lássuk miből áll az ajándékcsomagolás!

Gyönyörű szép zöld gyöngyházfényű borítékokat (kétféle zöld árnyalatban) találtam egy papírboltban. Ehhez mellékelek még piros-fehér pékzsineget, valamint egy karácsonyi kísérőkártyát is, amire ráírhatod a kislányod vagy a megajándékozott rokon kislány nevét. Ha akarod ráragsztod, vagy kilyukasztod és átfűződ a pékzsinegen. De akár a szintén mellékelt kis csipesszel hozzá is tűheted a borítékhoz.

Babaruha díszcsomagolás

És íme így néz ki becsomagolva a babaruha. Egy ilyen borítékba 2-3 ruha fér bele, ha többet rendelsz, több csomagra való alapanyagot küldök.

 

Nos hogy tetszik? Te melyiket választod?

Szólj hozzá!

Blogértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb cikkekről babázás; mese; játék; textiljáték-készítés, azon belül is varrás témában, akkor iratkozz fel blogértesítőmre, így biztos elsőként értesülhetsz a legfrissebb blogbejegyzésekről: