Óvodai búcsúajándékok 2012

FONTOS!!! Ha Te is szeretnél óvodai ballagásra egyedi tányért és ajándékot adni, kérlek vedd fel a kapcsolatot a készítőkkel! Tányér: Szizi művek, kanalak: Apolka. Mi is "csak" ballagási ajándékba adtuk az óvónéniknek, így az elkészítésükben nem tudok segíteni. Megértésedet köszönöm!

*************************************************************************************************************************************************************

Tavaly is igyekeztünk egyedi ajándékokat kitalálni az óvónénik munkájának megköszönésére. Többféle ötletből szavazással választottuk ki a többségnek tetsző ötletet, s azt valósítottuk meg. A nyertes ötlet pedig a következő volt:

Porcelánfestett bögre egyedi kiskanállal

Mivel teknőc csoport vagyunk, ezért logikusnak tűnt, hogy magával a teknőssel kéne kezdeni valamit. Teljesen véletlenül bukkantam Szizi Művekre a Facebookon, aki porcelánégetéssel foglalkozik, ráadásul utóbb kiderült, hogy itt dolgozik a kerületben. A már korábban elkészült munkáit megnézve a bögrék mellett döntöttünk. Szokás szerint férjem segítségét kértem, aki megrajzolta a 3 teknőst. Ilyenek lettek a kész bögrék:

bögre_Adri

bögre_Dóri

bögre_Judit

A bögrék mellé kiskanalak is készültek, köszönet érte Apolkának. Kiderítettem az óvónénik kedvenc színét és régi óvodai jelüket. Ezekkel díszítettük a kanalakat.

Porcelánfestett tányér ovis jelekkel

A bögrék mellett minden óvónéni és dadus kapott még egy ovis jelekkel festett, kiégetett tányért is. Az elejére a gyerekek ovis jele és az óvónéni/dadus neve került. Az aljára pedig egy minimális köszönő szöveg és egy évszám.

tanyér

Egy következő bejegyzésben pedig azt mutatom meg, hogy idén hogyan búcsúztak a ballagó gyerekek az óvónéniktől, dadusoktól. Tartsatok velem akkor is.

Hozzászólások

Gonda Nikoletta képe

Jó estét kívánok!

3 db tányérra lenne szükségem,júni.8-án lesz a ballagás! Van rá lehetőség?

Baniko képe

Kedves Nikoletta! A tányérokat nem én készítem, mi is csak rendeltük. A cikk elejében szerepel a készítő neve, és egy link talán a FB oldalára. Kérem vele vegye fel a kapcsolatot tányér ügyben. Előre is köszönöm. Üdv. B.Anikó

Szólj hozzá!

Blogértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb cikkekről babázás; mese; játék; textiljáték-készítés, azon belül is varrás témában, akkor iratkozz fel blogértesítőmre, így biztos elsőként értesülhetsz a legfrissebb blogbejegyzésekről: