Patchwork szív esküvőre

Baniko
2014. 07. 22.

Tavaly nyáron férjem öccsének a menyasszonya megkeresett, hogy az esküvőjükre szeretne egy kb. 65x75 cm-es patchwork szívet, amire gombokat varrna, s a vendégek erre akasztanák fel az ifjú párnak szánt üzeneteket. Mivel mind a ketten nagy Karácsonyi lidércnyomás rajongók, ezért valami hasonló fekete-fehér kombinációban kellett gondolkodni. A Deviantart-on talált bal oldali szív volt a kiindulópont, s a kapott anyagok alapján a férjem a jobb oldali szívet tervezte:

 

Forrás

Én pedig megvarrtam. :-)) Be kell vallanom elég sokat szenvedtem a szívvel, főleg a bélésével. Nekem ez már túl nagy volt, így még egyszer nem vállalnám el. Minden tiszteletem azoké, akik gyönyörű patchwork takarókat varrnak. Részemről ilyen lett a végeredmény: Kész patchwork szívVégső formáját gombokkal feldíszítve kapta meg:

Fotó © Karikás Maja & Fülöp Zsolt

Sok boldogságot az ifjú párnak!

 

Szólj hozzá!

Blogértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb cikkekről babázás; mese; játék; textiljáték-készítés, azon belül is varrás témában, akkor iratkozz fel blogértesítőmre, így biztos elsőként értesülhetsz a legfrissebb blogbejegyzésekről: