Pókos varázslósapka

Baniko
2013. 11. 06.

Ha Bogi kapott varázslósapkát a Halloween partira, akkor úgy volt igazságos, hogy Szabi is kapjon egyet. Kisfiú lévén egy pókos sapit készítettem neki. Ehhez is a netet hívtam segítségül (innen töltöttem le a sablont). Fehér ceruzával megrajzoltam a hálót, majd fekete kartonból kivágtam több pókot, s ezt felragasztottam a hálóra. Végül a Szabi is felragasztotta a sablon pókját is a hálóra. pokos-varazslosapka-by-banikoAkár lehetne egy fekete, szintén pókos varázslóköpenyt is készíteni hozzá, s máris kész a halloweeni vagy farsangi jelmez.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb cikkekről babázás; mese; játék; textiljáték-készítés, varrás, szabásminták és sablonok témában, akkor iratkozz fel blogértesítőmre, így biztos elsőként értesülhetsz a legfrissebb blogbejegyzésekről:

Szólj hozzá!

Blogértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb cikkekről babázás; mese; játék; textiljáték-készítés, azon belül is varrás témában, akkor iratkozz fel blogértesítőmre, így biztos elsőként értesülhetsz a legfrissebb blogbejegyzésekről: