PöttömShop - Minden egyes napját imádom a munkámnak!

Subicz Erika vagyok, a PöttömShop gyermekcipő webáruház tulajdonosa, kétgyermekes anyuka. Budapesten, a 16. kerületben nyitottuk meg Gyerekcipő- és Ruházati üzletünket 2014. év elején (Cinkotai Pöttöm-Pláza néven), majd a növekvő igényekre reagálva júniusban már a webáruházunkat. Közgazdasági szakközépiskolába jártam, majd Kecskeméten tanítói szakon diplomáztam. Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, így nem volt kérdéses számomra, hogy miután két gyerkőcömmel itthon voltam gyesen milyen munkát is keressek. Tudtam, hogy valami "sajátot" szeretnék dolgozni, amiben igazán kiélhetem kreativitásomat, talpraesettségemet és közben gyerekekkel is foglalkozhatom. 

Kétgyermekes anyaként a hosszú évek tapasztalatát gyűjtöttem össze, ami sokat segít abban, hogy mostanra tudjam, hogy mi a legjobb a gyerekek lábának...és ezzel együtt mi a legjobb egy anyának! Szinte minden gyerkőc elsőre megszereti a Pöttöm-hangulatot! A barátságos kis üzlet, a játszósarok...és persze az ajándék a vásárlás végén mind-mind segítenek a gyerkőcöknek ellazulni és megszeretni a cipővásárlás "gyötrelmeit" . Minden egyes napját imádom a munkámnak. Szerencsésnek érzem magam, hogy a hobbim a munkám! :))) 

Ha Te is azt tapasztaltad, hogy nálatok is nehéz dolog a cipővásárlás, ha úgy érzed, hogy gyermekednek többre van szüksége, mint egy futószalag-módon megvásárolt cipőre, szandálra...illetve, ha te is fontosnak tartod, hogy a gyerekcipő-vásárlás élmény és ne nyűg legyen az egész család számára, akkor gyertek el hozzánk, vagy rendeljetek online webáruházunkból!

Én tényleg minden gyerekcipőt úgy adok el, mintha a saját gyerekemnek adnám. Minden gyerkőcnek és persze a szülőknek is a lehető legjobbat akarom, mind a minőséget mind az egészséget illetően - ebben nem kötök kompromisszumot! 

 

Erika és a PöttömShop felajánlása:

Egy 5.000,- Ft értékű ajándékutalvány, melyet a szülinapi játék időtartama alatt a baniko webshopban, 9500Ft feletti vásárlók között sorsolok ki. Az utalvány 2017. február 28-ig váltható be a PöttömShop webáruházban.

Honlap: www.pottomshop.hu

Blog: http://pottomshop.blogspot.hu/

Facebook: www.facebook.com/pottomshop.hu


 

Szólj hozzá!

Blogértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb cikkekről babázás; mese; játék; textiljáték-készítés, azon belül is varrás témában, akkor iratkozz fel blogértesítőmre, így biztos elsőként értesülhetsz a legfrissebb blogbejegyzésekről: