Rövid hajú Barbie

Baniko
2013. 10. 14.

Nektek van rövid hajú Barbie babátok? .... Nekünk már van! Történt ugyanis, hogy a nyáron a gyerekek gondoltak egyet, s 2 meglévő baba haját "megreformálták", azaz itt-ott-amott belevágtak kíváncsiságból. Kénytelen voltam levágni rövidre a hajukat, így most már rövid hajú Barbie babánk is van. :-)

Előtte

Előtte

 

Utána

Utána

 

Számítottam rá, hogy előbb-utóbb bekövetkezik ez. Bogi is abban a korban van már, hogy nemcsak saját magát, hanem a babáit is fésülgeti, gumit tesz a hajukba, frizurát készít nekik. Így teljesen természetes, hogy ki akarta próbálni milyen az, ha "fodrászhoz megy a baba". Szóval igazából nem haragudtam rájuk, de azért kaptak egy kis fejmosást, hogy tönkretették a játékaikat. Én inkább picit szomorú voltam, mert az egyik fotózásra használt "babám" is köztük volt, így be kellett szereznem egy új fotómodellt. De, ha már rövid haj, akkor kíváncsi voltam, hogy gyártanak-e egyáltalán rövid hajú Barbie babákat? Arra a következtetésre jutottam, hogy nem, kivéve, ha egy híres személyt formáznak meg vagy esetleg a felnőtt gyűjtőknek dobnak piacra új babákat (lásd Barbie Basics). Íme néhány rövid hajú híresség vagy gyűjtőknek szánt Barbie:

Janet Jackson Barbie

Janet Jackson Barbie

 

Tokidoki Barbie

Tokidoki Barbie (tetovált, rózsaszín hajú)

 

T7746_0

V0336

                             Forrás: Courtessy of Barbie Collector website

 

 

Szólj hozzá!

Blogértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb cikkekről babázás; mese; játék; textiljáték-készítés, azon belül is varrás témában, akkor iratkozz fel blogértesítőmre, így biztos elsőként értesülhetsz a legfrissebb blogbejegyzésekről: