Új év, új kezdet

Baniko
2017. 01. 24.

Tegnap ismét lezárult egy fejezet a vállalkozásom életében: fájó szívvel, de megváltam a Barbie babaruhák értékesítésétől. Nehéz döntés volt, mert a babaruha-varrás mindig is a szívem csücske volt/lesz, ezt szerettem a legjobban csinálni, de az utóbbi időben már nem leltem örömömet benne. Valaminek a vége, mindig valaminek a kezdetét is hordozza magában. Nekem sem kellett sokáig töprengenem azon, hogy mihez kezdjek, mert kreatív alkotóként inkább az a problémám, hogy elveszek a sok ötlet között. Csak, amíg ezt a blogbejegyzést írom, több ötlet is eszembe jutott. Mindig annyi új dolog kavarog a fejemben (az utóbbi időben ezért is szoktam papírra vetni őket), amit meg szeretnék csinálni, és természetesen mindig mindent egyszerre akarok, hogy így többnyire egyik sem valósul meg teljes egészében. De ígérem idén más lesz! Már csak azért is, mert a számmisztikában a 2017 az újrakezdés éve. A számmisztika szerint a 2017 az egyes számot hordozza magában. (Ha összeadjuk a számjegyeket, a legvégén egyet kapunk.) Az egy pedig a tervezés ideje: amit idén lerakunk, azzal megalapozzuk az elkövetkezendő 9 évet!!! Merjünk hát álmodozni, mert az tud megújulni, aki mer is. Tudod, aki mer, az nyer!

Amit már biztosan tudok az idei évvel kapcsolatban:

  • Szeretném újra - az új céloknak megfelelően -, de most már egyszer és mindenkorra véglegesen átalakítani a honlapomat.
  • Szeretnék a bloggal többet foglalkozni, vendégszakértők írásait is posztolni.
  • Idén több termékfejlesztést is tervezek: Olyan új termékeket szeretnék, melyekkel nemcsak játszani tudtok, hanem taníthatod, fejlesztheted is gyermekedet játék közben, hiszen játék közben lehet a legegyszerűbben tanulni.
  • A minőségre, és az egyedi dizájnra továbbra is nagy hangsúlyt fektetek, mert hiszem, hogy minden gyermek megérdemli a jó minőségű, ízléses játékokat. Nyilván az ízlés egy szubjektív fogalom, de mindenki szereti a szép, harmónikus, esztétikus, egymással összeillő dolgokat.
  • Továbbra is a tőlem megszokott vidám, színes termékekkel találkozhattok majd, melyek segítenek a színek felismerésében, a különböző textúrájú anyagok pedig a taktilis érzékelésben (bőrünkkel való érintkezés).
  • És természetesen, ha játék, akkor mese: Kajla és barátainak történetét is szeretném továbbgöngyölíteni, néha Eszter, máskor pedig a Ti segítségetekkel.

Nagy vonalakban ennyi. Az első, új termékhez szükséges alapanyagokat már meg is rendeltem. Íme:

Végül pedig had idézzek Zita leveléből, aki ugyan a babaruháimat jellemezte így, de mivel ezek a vállalkozásom alapértékei, ezeket tartom szem előtt a jövőben is:

A ruhák gyönyörűek, a kivitelezés igényes, az anyagok igazán szépek. A csomagolás, a matricák, kísérő kártyák is mind jó ízlésről tanúskodnak. Valóban magas minőség amit csinálsz.

Köszönöm, hogy vagytok és hozzám hasonlóan gondolkodtok!

Örömmel és mosollyal teli játékot kívánok!

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Adél Ferencsik képe

Szia! "Régről" ismerlek , még akkor figyeltem fel az oldalra, mikor a babaruhák iránt kezdtem érdeklődni. Egyrészt sajnálom, hogy ez kikerül tőled, másrészt hajrá a többihez! Üdv: Adél

Baniko képe

Kedves Adél! Nagyon szépen köszönöm. Remélem az idei, új termékek is elnyerik majd tetszésedet. Babaruha ügyben - ha aktuális lesz - nyugodtan keress meg. Üdv. B.Anikó

Szólj hozzá!

Blogértesítő

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb cikkekről babázás; mese; játék; textiljáték-készítés, azon belül is varrás témában, akkor iratkozz fel blogértesítőmre, így biztos elsőként értesülhetsz a legfrissebb blogbejegyzésekről: